Hjem
Opskrifter
Artikler
Butik
Login
Bliv medlem
Konkurrencer
Forum
Restaurant Guide
Om madgal
Log ind
eller
Bliv medlem
Søg i artikler
Artikler
Viser 1-20 ud af 699 artikler.
Spring med på buddingbølgen
Skrevet d. 6 Februar 2018
Elsker du også dirrende desserter? Har du lyst til at lave cremekunstværker, der helt enkelt er bygget af æg, mælk, frugt og fløde? Så er der masser af inspiration at hente i Marie Holms nye opskriftsbog.
Læs mere
Phuket fejrer mad- og musikfestival for første gang
Skrevet d. 6 Februar 2018
Danskere, der besøger den thailandske ferieø Phuket den 3.-5. marts, har i år mulighed for at komme tæt på områdets lokale mad- og musikkultur, når Laguna Phuket Food & Music Festival afholdes for første gang. Programmet byder bl.a. på pop-up madmarked med forskellige foodtrucks, kokkekonkurrence med fokus på lokale ingredienser samt lokal underholdning. Festivalen afholdes i anledning af resort-området Laguna Phukets 30 års jubilæum, og det hele afsluttes med fælles oprydning på den lokale strand for at sætte fokus på miljøet
Læs mere
Highland Park klar med første whisky i ny miniserie Highland Park – The Dark
Skrevet d. 5 Februar 2018
I en kulsort flaske præget med runer og Highland Parks ikoniske vikingedrage finder man den helt nye Highland Park special edition-whisky, The Dark. Highland Park The Dark er en 17-års single malt, lagret på sherryfade af europæisk eg, hvilket giver whiskyen en dyb smag, tætpakket med tørret frugt, nødder og krydderier – og selvfølgelig med Highland Parks karakteristiske hint af tørverøg.
Læs mere
ferm LIVING indretter ny restaurant i København
Skrevet d. 5 Februar 2018
Den nye asian fusion-restaurant IBU møder det rolige og elegante visuelle koncept fra vores designsprog, som forvandler restauranten til et sted, hvor du har lyst til at blive hængende
Læs mere
De ti bedste belgiske øl-festivaler
Skrevet d. 2 Februar 2018
I Belgien er øl langt fra bare noget, man drikker: Landet har en hel kultur relateret til det at brygge, servere og nyde øl - en kultur, der sidste år blev optaget på UNESCOs verdensarvs-liste. I Flandern i den nordlige del af Belgien kan landets ølkultur udforskes på både bryggerier, pubs, ølsmagninger, øl-museer og endda øl-restauranter. Vil man blive endnu klogere på de belgiske bryggeres kreativitet og kvalitet, kan man også vælge at besøge en af landets mange øl-festivaler, der finder sted hver uge i forskellige byer. Her er ti af de mest interessante - i tidsmæssig rækkefølgeke grøntsager.
Læs mere
Økologi med glad økonomi
Skrevet d. 2 Februar 2018
Det behøver ikke være dyrt at spise økologisk. Hvis du ændrer dine madvaner en smule, planlægger dine indkøb og udnytter dine råvarer bedre, så kan du få meget mere økologi - uden det koster mere
Læs mere
Et kompliment til ostebordet, kaffen eller risalamanden
Skrevet d. 29 November 2016
Så let er det at lave gløgg, likør og julesnaps
Læs mere
Man bliver aldrig for gammel til et glas mælk
Skrevet d. 3 Oktober 2016
Magre mejeriprodukter er med i Fødevarestyrelsens nye råd om kost til alle over 65 år.
Læs mere
Konen med æggene
Skrevet d. 3 Oktober 2016
Æg er en fantastisk råvare. Danskere køber i gennemsnit ca. 245 æg om året, og vi spiser det til morgen, middag og aften. Det er en af de første ingredienser, som kokkeelever lærer at tilberede, men hvad er det, som gør æg så geniale? Madskribent og kogebogsforfatter Anne Larsen hylder ægget i sin nye bog, hvor det er æg, som gør en forskel i alle 75 opskrifter.
Læs mere
Populær burgerkæde fyrer op under succesen
Skrevet d. 1 Oktober 2016
Den amerikanske burgergigant Carl’s Jr. har stor succes på det danske marked. Foruden ambitiøse planer om vækst i 2017, skal de danske restauranter være løftestang for øvrige markeder i Europa
Læs mere
Den smukke og praktiske madtrend, food in a jar
Skrevet d. 28 September 2016
Det boomer med serveringer i "JARS" - også kaldet "SYLTEGLAS"- på restauranter, cocktailbarer og de sociale medier. Jars har eksisteret i mange år, men at bruge jars til at anrette maden i og ikke bare konservere den, det er nyt. Det er blevet en madtrend, som man ikke kan komme udenom, men hvorfor er den blevet så populær? En ny kogebog puster nyt liv i de gamle sylteglas.
Læs mere
Bæredygtige grise stopper madspil på Elmely Kro
Skrevet d. 20 Maj 2015
Local Cooking-vinder vil opdrætte egne grise og fodre dem med grønt køkkenaffald. Elmely Kro har anskaffet sig tre smågrise, der skal gå i en indhegning ved det kendte spise-sted. Hele sommerhalvåret får grisene det grønne affald fra køkkenet, og til efteråret bliver de velvoksne dyr en del af kroens menu.
Læs mere
Få børnene ind i kampen om salatskålen
Skrevet d. 2 September 2009
Sol, sommer og masser af salat. Det smager herligt, synes de fleste voksne, men børnene springer tit over salaten. Ifølge madanmelder og kogebogsforfatter Helle Brønnum Carlsen skal man gå strategisk frem, hvis man vil have børnene med på salatvognen.
Læs mere
Villy Vampyr-tomater udfordrer slikmarkedet
Skrevet d. 27 Juni 2008
Årets tomathøst er fuld gang, og i år udfordrer tomatbranchen for alvor markedet for slik og fastfood. Tomatproducenterne er nemlig klar til at sætte tænderne i nye markedsandele med sunde Villy Vampyr-tomater lige til at spise i forbifarten.
Læs mere
Forbrugerne er vilde med sennepdating!
Skrevet d. 26 Juni 2008
Danskerne er vilde med at date. Flere end 22.000 danskere har været på sennepsdating.dk det seneste halve år. Det er blevet så populært at finde den helt rette sennep, at Bähncke, der står bag websitet, netop har lanceret en opdateret udgave.
Læs mere
Stor succes for spidskål
Skrevet d. 25 Juni 2008
Det går rigtig godt for spidskålen, viser de nyeste tal. Fra 2004 til 2007 er salget steget med 132 procent, og det er noget, der får smilet frem på avlernes læber. Årets sæson for spidskål er netop skudt i gang, og der er store forventninger til 2008.
Læs mere
Oversøisk vin udmærket af anerkendt markedsanalyse
Skrevet d. 24 Juni 2008
Australske Hardys placeres på en andenplads og amerikanske Robert Mondavi Winery på en fjerdeplads i kåringen af verdens stærkeste vinmærker. Placeringen styrker de to oversøiske vinhuses position og bekræfter, at æraen, hvor New World- vin er markedsleder, bestemt ikke er forbi. Begge vinmærker er en del af det verdensomspændende vin- og spiritusfirma Constellation Brands.
Læs mere
Lad familien og vennerne dyste på god madlavning
Skrevet d. 23 Juni 2008
Kursus- og konferencecentret Schæffergården ved Dyrehaven inviterer private til kokkedyst. Med en af Schæffergårdens professionelle kokke som mentor dyster deltagerne om at skabe en gastronomisk oplevelse ved hjælp af de bedste råvarer fra hovedsageligt de nordiske lande.
Læs mere
Hella Joof vinder Årets Jordbærpris
Skrevet d. 21 Juni 2008
Årets Jordbærpris er netop blevet uddelt for sjette år i træk. Og det er med at skærpe den humoristiske sans og barnlige opfindsomhed, hvis man vil hamle op med årets prismodtager. Jordbærprisen 2008 går nemlig til hele Danmarks humørfyldte og humoristiske Hella Joof.
Læs mere
Årets æblefest skydes i gang i Sakskøbing
Skrevet d. 19 Juni 2008
Sakskøbing er netop blevet udvalgt til at danne rammen om Æblets Dag, som i år afholdes lørdag den 20. september 2008. Her indtages byen af tusindvis af æbleentusiaster, som er samlet for at markere starten på årets æblefest. Den årligt tilbagevendende begivenhed arrangeres af Gartneribrugets Afsætningsudvalg (GAU).
Læs mere
Sider
1,
2
,
3
,
4
,
5
,
6
,
7
,
8
,
9
,
10
,
11
...
35
»