HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Kogebøger for børn

Skrevet d. 27 Februar 2002

Vi har kigget lidt nærmere på udvalget af kogebøger til børn, og kan med det samme sige at udvalget ikke er overvældende, men de få bøger som findes i handlen er til gengæld ret gode.

De 4 pletskud

Mad i kassen
Af Nikolaj Kirk
Nu kan du igen møde Nikolaj Kirk - Børne 1'erens populære kok fra den lige så populære tv-serie: Mad i Kassen.

Her er opskrifter på middagsretter, desserter og kager - lige til at gå til. Som noget ekstra får du også rågode forslag til en score middag, som garanteret virker. Så skal dine forældre overtales til at gie en tivolitur eller formildes efter tante Anes vase gik itu, så er opskriften her! Lækre tips til Mad i kassen-burgere i stedet for de slatne leverpostejs- og æggemadder mangler heller ikke.

Pris kr. 149,- 

Mam!
Af Charlotte Nowak
En unik kogebog til børnefamilien Kun det bedste er godt nok, når det gælder dit barn! Kok Charlotte Nowak har i samarbejde med magasinerne Vores Børn og Spis Med skabt en helt fantastisk kogebog med inspiration til mad til de helt små babyer, og til de lidt større børn - ja, såmænd til hele familien.

Mam! er fyldt med flotte og inspirerende fotos, og en lang række spændende forslag til nemme og sunde opskrifter til børn fra 4 måneder til 2 år - samt resten af familien.

Pris kr. 149,- 

Meyers Køkkenbørn
Af Claus Meyer og Ole Poulsen
Claus Meyer står for opskrifterne af mange forskellige gode retter - alle baseret på gode råvarer. Opskrifterne er tilrettelagt, så børnene selv kan gå i køkkenet - til glæde for hele familien, hvis der bliver noget tilovers!

Bogen henvender sig primært til børn mellem 9 og 14 år, men også de voksne kan have stor glæde af den. Alle opskrifter er illustrerede af smukke farvefotos og bogens spiralryg og papirkvalitet, gør bogen praktisk og meget anvendelig i et hvert køkken.

Pris kr. 169,-  

Meyers Køkkenbørn - Søde sager
Af Claus Meyer og Ole Poulsen
Nu følges sidste efterårs succes "Meyers køkkenbørn" op med en ny og spændende kogebog for børn med hovedvægten lagt på kager, desserter, slik og søde sager.

Igen er det Claus Meyer, der står for opskrifterne og igen vil tilberedningen af gode råvarer pirre børnenes (og de voksnes) smagsløg og give herlige madoplevelser.

Få fx opskrift på rødgrød - på hyldeblomstsaft - bondepige med slør - bagte blommer med mandellåg eller chokolade-smørepålæg. I bogen lægges der vægt på gode råvarer og at lære børn sans for kvalitet.

Pris kr. 169,- 

 



Se alle artikler