HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Vind en Evasé pande

Skrevet d. 17 December 2001

Vinder udtrækkes i konkurrencen d. 15 januar 2002

Designeren Ole Palsby har gennem snart 25 år stået bag formgivningen af de succesfulde EVA-TRIO produkter. De er alle sammen produkter der er skabt udfra en filosofi om enkelthed, funktion og respekt for brugeren.

På alle produkter er der derfor mange gode brugsrigtige detaljer der indgår som en naturlig del af designet - nogle gange lægger man som forbruger slet ikke mærke til de små detaljer. De er der blot og er med til at skabe produktets perfekte helhed.

Med den nye MULTI serie er der nu kommet endnu flere muligheder i det omfattende EVA-TRIO koncept designet af Ole Palsby. MULTI grydeserien er skabt på baggrund af den nyeste teknologi inden for kogegrej. Det er den såkaldte multi-layer teknologi der giver nogle enestående stege- og kogeegenskaber i forhold til eksisterende gryder og pander. Multi-layer består af 3 lag; rustfrit stål inderst og yderst med en tyk kerne af aluminium. Derved kombineres de gode egenskaber fra de to materialer. Rustfrit stål er utroligt slidstærkt og holder sig smukt år efter år, og aluminium sikrer en god varmefordeling hvor varmepåvirkningen sker i bunden og hele vejen op langs siderne. Det gør det endnu nemmere at styre processen i madlavningen. Det medfører også at maden ikke brænder så nemt fast som på traditionelt kogegrej.

For at gøre det endnu lettere at arbejde med er der en effektiv SLIP-LET belægning med titanium forstærkning på de produkter hvor det er særligt formålstjenligt dvs. kasserolle, sáuterpande og stegepanden. Så er det svært at brænde noget på, og det er lettere at rengøre. En praktisk indvendig literangivelse på gryderne er ligeledes med til at lette madlavningen. Serien kan naturligvis anvendes på alle moderne former for varmekilder, herunder induktion. Hele serien tåler maskinopvask.

MULTI serien indeholder 3 gryder i størrelserne 3,6 l, 4,8 l. og 6,5 l., en kasserolle,  en stegepande og en evasé pande som nu er kommet tilbage sortimentet. En evasé pande er særligt velegnet til afkogning af f.eks. sauce og fond.

Det er lige netop evasé panden som du nu har mulighed for at vinde, da vi har 3 stk til en værdi af kr. 799,- på højkant i konkurrencen.

Vinder udtrækkes i konkurrencen d. 15 januar 2002



Se alle artikler