HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Lad champagnen flyde

Skrevet d. 22 December 2001

Traditionen tro er det champagne der skal i glasset nytårsaften. Det er altid dejligt at nyde denne prægtige drik, som har fået skyld for så meget igennem tiderne.
Det er ingen hemmelighed at når der bliver budt på champagne, så bliver stemningen lidt mere opløftet og selskabet kommer i festhumør.

Madgal.dk har valgt at give læserne del i denne oplevelse, ved at tilbyde et godt tilbud her før nytår på to champagner, som vi selv synes er fantastisk gode, og hvor man får noget for pengene. Det er stadig for de få udvalgte at nyde dyr Vintage Grand Cuve Champagne, men det er helt klart en fantastisk oplevelse at prøve. Vi har fundet  nogle champagner der også er til at betale, og her er de.

Autreau Brut, Grand Cru, champagne
Her får man virkelig en flot blomsterduft i næsen og der er rigtig mange flotte små bobler, som gør champagnen rigtig cremet i smagen. Der er en dejlig blød frugtsyre, og friskhed over champagnen. Nydes dejlig afkølet, ikke for kold.

Pris kr. 198,-
Køb her...

Louis Roederer, Brut Premier Et Grand Cru
Her er champagnen hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.
Champagnen er uden sidestykke. Champagnehuset ejer selv deres marker og skal ikke ud og opkøbe druer, det gør at de selv kan vælge de bedste druer og det kan smages i denne klassiske og noble champagne. Boblerne er dejlig små og tætte og blomsterduften er ren og klar og der er en dejlig lang eftersmag der bare er blød og cremet samt med en friskhed som er opløftende. Nydes afkølet, ikke for kold.

Pris kr. 269,-
Køb her... 


Så er der kun tilbage at sige, nyd din nytårsaften og sig pænt goddag til det nye år, med et glas rigtig champagne. Jeg vil her på madgal.dk ihvertfald ønske alle vores trofaste læsere et rigtigt godt nytår og med ønske om et år med lige så mange nye vine og oplevelser, til glæde for jer.

Mange hilsner
Thomas K. Nielsen



Se alle artikler