HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Danske bryggerier - Brøckhouse

Skrevet d. 25 November 2004

Det var øl brygget i hånden, efter gamle traditioner og med brug af de bedste råvarer. Her i kælderen eksperimenterede han og lærte efterhånden den ædle brygge-kunst at kende.

Den ihærdige indsats for at skabe god øl gav pote. Den, på det tidspunkt, nystartede forening ”Danske Ølentusiaster” var begejstret for hans øl og han fik i det hele taget mange positive reaktioner. Det gav ham blod på tanden til at udvide med et større anlæg, hvor han kunne brygge 2000 liter om måneden. Stadig halvvejs på hobbyplan, men nu med en ugentlig fridag, hvor han bryggede.

Efterspørgslen blev bare ved med at stige og for at dække den tog han i 2002 endelig springet, kvittede sit gode job som it-konsulent og startede et mikrobryggeri i lejede lokaler på Høgevej i Hillerød.

Brøckhouse beskæftiger i dag otte personer, men med en produktion på kun 40.000 liter om måneden er bryggeriet stadig et af de mindste i Danmark, og det er fortsat kærligheden til god øl, der driver værket.



Se alle artikler