HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Heibergs Glukose Sirup

Skrevet d. 18 Maj 2002

Glukose sirup - 100% helt rent sukker

Morten Heiberg fortæller...
Jeg har de sidste 3-4 år brugt en del tid på at få endnu bedre konsistenser og strukturer i mine desserter, is, kager m.m.
For mig er det vigtigt at eksempelvis en kage smager rigtig godt. Den skal have en enkel smag, ikke alle mulige ting blandet sammen. Det forvirrer kun.
Det er mindst lige så vigtigt at konsistensen i for eksempel en is er rigtig. Der er ikke meget som er værre end en hjemmelavet is der er krystalliseret, og derved blevet så hård, at det kan være lige meget. Dette har noget med sukkerindholdet at gøre. Ikke at det skal være højt, men når vi taler om desserter, kager, konfekt m.m. så er det af afgørende betydning for resultatet, at sukkermængden er korrekt i eksempelvis en hjemmelavet is. Hvis ikke, så ændrer konsistensen sig til det negative.

For at sikre en dejlig, blød og cremet konsistens i is, sorbet, kager, mousser, karameller, konfekt, bolcher m.m. skal der bruges glukose.

Jeg har udviklet min egen glukose. Den bliver solgt under navnet Glukose Sirup. Prisen er kun 24,95 for en flaske med 750 ml. Den er pakket i gennemsigtig plastflaske, så du ved nøjagtigt hvor meget der er tilbage i flasken.

Vi udlover 20 flasker af Mortens Sirup her på madgal.dk, og konkurrencen kører frem til fredag d. 14 juni. Vinderne vil få direkte besked, og præmierne tilsendt med posten.

Du kan finde hjælp til at finde det rigtige svar på www.dessertcirkus.dk



Se alle artikler