HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Nyt Mad&Vin i Magasin

Skrevet d. 17 Maj 2002

Ovenstående indledning af Nick Rasmussen.
Artikel af Felicia Daniél.


Åbningsreception 16.maj 2002 

Magasins mad&vin er i samarbejde med Glahn & Jäpelt A/S rykket i kælderetagen og udviddet til 2700 flotte, veldisponerede kvadratmeter. Arbejdet startede lørdag eftermiddag kl. 17, og allerede mandag morgen kl. 8 stod lokalet klar. 

Til trods for den enorme fart byggeriet har skudt, er det kvalitet ud over det sædvanlige der møder en for rulletrappens fod. Den arkitektoniske stil og inspiration til indretningen kommer mange steder fra. Målet har været at gøre et besøg i det nye konceptsupermarked til en kulinarisk verdensrejse, og man må sige at projektet er vellykket. Det første der møder én, er et område inspireret af de italienske markedspladser. Her er ølbar, det nye tag-med-mad sted ''Food 2 go'', kaffebar, bageri, juicebar og går man lidt videre et bugnende frugt- og grøntsagsmarked.


Tid til afslappet stemning, og mulighed for at hvile benene i kaffehjørnet

Fra markedet ledes man videre ind i selve butikkens bredde og luftige gange, flot opdelt af skinnende reoler med indbydende lækkerier. I baggrunden finder man et helt nyt fiskemarked, delikatessen med traditionelle terriner og salater fra det gamle mad&vin, en ny og imponerende slagteriafdeling, og et delikat ostemarked med overraskende eksklusivt udvalg.


Receptionen blev åbnet af adm. direktør Henrik Smiths fortælling om det nye koncept . Herefter var der tid til selvsyn og til lidt smagsprøver til at pirre tungen, blandt andet enorme danske jorbær, friskpresset juice og kaffe. Samtidig blev der budt på en overdådig brunch ved et stort tag-selv bord med alt i små, delikate bidder og fristende drikkevarer.


Det brune punktum ruller sig ud...

Som underholdning var opsat musik, og live var Det Brune Punktum, som også stod for at skære en af attraktionerne, et 400kg tunge marcipanbrød, for. Brødet var lavet i dagens anledning og solgtes i små bidder til 5kr stykket, hvorfra pengene ubeskåret går til Dansk Røde Kors. Klokken 10 blev stedet åbnet for publikum.

Følg serien om Mad&Vin i Magasin her på madgal. Vi bringer hver mandag i de næste 2 uger et nyt afsnit om de nye afdelinger og billeder fra stedet.



Se alle artikler