HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Te, yoga og massage (2)

Skrevet d. 26 Maj 2002

Artiklen er pga. længden delt op i 5 afsnit, hvoraf de 2 første bringes nu, og de 2 sidste på næste mandag (d. 3 juni).

Artikel af
Felicia Daniél, fotos af Mikkel Adsbøl

TE, YOGA OG MASSAGE - 2 del.

 

F - Hvordan har du det med bådene i tivoli?

A - Det har jeg det godt med, jeg har lige været i tivoli (Anders har et turpas i orange om armen som vidne).

F - Og du har svært ved at komme ud af dem igen, når først du er i dem ved jeg.

A - Ja, det er korrekt. Jeg kan meget godt lide bådene. Altså du tænker på bådende i den lille sø? Jeg kunne bedst lide de gamle både. De har fået sådan nogle nye junkere eller noget, kinesisk inspirerede, øv.

F - Sejler du også ind i folk?

A - Det kommer an på hvem jeg er med. Jo, det gør jeg som regel, ja.

F - Kunne man tage på forførelsestur i bådende i Tivoli?

A - Ja, det kunne man godt.

F - Hvis du skulle lave en helt ny første date med din kone, hvad ville du så gøre for at forkæle hende?

A - Hvis jeg skulle lave en helt ny første date? Den gang jeg gjorde det for første gang...Problemet er, at jeg er afholdsmand. Det er et problem i den forførelsesmæssige sammenhæng, fordi det normale er at involvere alkohol på et tidligt tidspunkt.

F - Er det egentligt ikke også noget fusket?

A - Det er fusket, og jeg har været afskåret fra det. Hvad var det jeg gjorde... Det er altid noget med, at hive hende hen et sted som hun ikke kender, og som jeg ikke kender, så det er nyt for os begge to. Og så meget gerne på et aparte tidspunkt, og så ville det være meget befordrende hvis der var en form for fødevarer involveret. Jeg gjorde det første gang, at jeg hev hende (Anders hustru) op i et sommerhus i Hornbæk, og det var nemlig sådan en hverdagsaften hvor jeg havde lånt en bil. Så kørte vi derop, og der var enormt koldt, så jeg tror, jeg lavede te til hende, og så gjorde kulden og teen resten af arbejdet.

A - Hvis jeg skulle gøre det i dag, ville jeg nok involvere noget mad på en måde, men jeg ved ikke lige hvad. Problemet er, hvis man skal have sådan noget klart, skal man jo kunne tage det med. Der er ikke noget ved at invitere hen på et sted, en restaurant for eksempel, det ville jeg ikke synes var særlig romantisk.

A - Hvor pokker ville jeg tage hen? Jeg kender en masse af sådan nogle steder som er gode at tage hen, men de er altid ret øde, så hvis man skal spise noget, skal man selv have maden med. Hvad ville jeg dog tage med? Det lækreste mad er det, der kommer op fra havet, og det er også problemet, for det er ikke særlig mobilt. Man kan ikke så godt lave fisk og have det klart tre timer efter, for så er det jo ikke klart mere, så er det overklart, og der er intet værre!

F -
Ved du hvad ligheden mellem en pølse og en elefant er?

A - Nej, hvad er ligheden mellem en pølse og en elefant?

F - Ingen af dem kan klatre i træer.

A - Det er jo fuldstændig rigtigt. Det er helt åbenlyst. Det er derfor jeg ikke kunne se det.

A - Jeg ville tage hen et sted hvor der er godt, et øde sted er godt for der ro og der ikke nogen ting der forstyrre.

A - Altså brød er jo enormt undervurderet, det fandt jeg først ud af for nylig, da de åbnede en ordentlig brødbutik der hvor jeg bor. Og så kom jeg i tanker om hvor længe siden det er, at jeg har fået godt brød. Det smager jo fantastisk godt.

F - Jeg har taget to billeder med.

A - Ja, det er jo Hendes Majestæt og en kvinde med kirsebær på brysterne.

F - Det er det, ja. Hvis vi nu holder os til kvinden med kirsebærrene. Jeg har taget lidt kirsebær med her også, for den rette stemning...er hun sexet, erotisk, romantisk, forførende eller vulgær?

A - Hun er sexet. Hvis det her var virkelighed, ville jeg finde det sexet. Forførende og sexet. Det er jo ligesom forbi at være forførende, hun har jo taget tøjet af.

F - Det kan jo også være et udtryk for hendes åbenhed og ærlighed?

A - I så fald vil jeg sige at det er meget forførende! Hvis en kvinde tog tøjet af og hængte kirsebær på den ene brystvorte, ville jeg opfatte det forførende. Det ville jeg gøre! Det vil jeg sige, hun har gang i noget. Især tricket med kirsebærrene. Så jo, det er forførende.

F - Hun har jo egentligt ikke store bryster og sådan, men hun er kvindelig og sød?

A - Ja så bestemt! Og kirsebær smager jo dejligt. Jeg tror rent praktisk at det er svært. Så hænger de, så falder de, så hænger de, så falder de. Jeg tror, det er svært. Men det ville jeg opfatte forførende!

A - Og jeg har aldrig forførelsesmæssigt været interesseret i undertøj. Det har jeg altid syntes var komisk, men de samme mennesker, som synes at rød bøf og rødvin og stearinlys er romantisk, har også en form for undertøj på, som er benævnt som frækt. Det er noget med at det stritter ud forskellige steder. Jeg er vokset op med frotté underbukser, og derfor har det hele tiden været et spørgsmål for mig om at få det af. Underbukser af frotté, som var meget in i 70erne, er jo bare ikke sexede, så det sexede og forførende indtræder i mit tilfælde først, når man får undertøjet af.

A - Jeg synes bare, at hvis det er noget med at forføre, så få tøjet af! Til hver en tid. Der er bare ikke noget mere forførende end én nøgen krop. Og jeg har aldrig fundet det sexet, at man har sådan noget undertøj på, det er bare med at få tøjet af. Og hængt nogle kirsebær op! Man kan også som mand hænge kirsebær op. Det må være noget nemmere. Det kan man ikke det her (kigger på billedet igen). Så skal de være tændt og hele tiden! Eller meget kolde kirsebær. Hvis man køler kirsebærrene kan man måske lave en bedre reaktion. Men det er der jo aldrig særlig længe ad gangen. Sådan er det bare.

De 2 næste afsnit kommer i næste uge (mandag d. 3 juni).



Se alle artikler