HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Te, yoga og massage (5)

Skrevet d. 9 Juni 2002

Artikel af Felicia Daniél, fotos af Mikkel Adsbøl

Læs afsnit 1 her, afsnit 2 her, afnit 3 her og afsnit 4 her...

TE, YOGA OG MASSAGE - 5 del.
A - Jeg mødte Claudia Shiffer engang, hun er meget smuk, og Madonna, og ingen af de to eksempler lykkedes det mig at få til at grine, og de er altså så absolut, så usexede som noget, og meget skuffende. Især synes jeg Claudia Shiffer hun var direkte uintelligent, og jeg tænkte det er de jo ikke, man plejer jo altid at høre at fotomodeller er dumme og sådan noget, og så skulle jeg interviewe hende, og så var der bare ingenting, og hun var en rigtig tysker.

F - Jamen er tyskere ikke bare usexede? Skal man ikke til Sverige hvis der skal være noget om det?

A - Nej jeg er sikker på at der er sexede tyskere,  jeg er sikker på det, men hun var ikke en. Og Madonna hun er jo amerikaner, hun var også absolut uden humoristisk sans, men hun er jo intelligent. Det endte jeg med at blive smidt ud, men det er jo når det går galt med humoren, så går det meget galt. Så jeg vil også sige hun er meget usexet. Men det er der jo ikke så mange der er enige med mig i. Når man nu siger nogle ting som er sjove, og der er jo nogle ting der bare er sjove, og så den anden ikke griner, så er der noget galt, og så er det jo sjældent det ender med noget hanky panky. Nu var det ikke min mission med at møde Madonna, men jeg troede simpelthen at hun var sødere end hun var. Også fordi intelligens og humoristisk sans ofte hænger sammen, så hvis man er klog har man som regel også lettere ved at le, end hvis man er dum, synes jeg. Og jeg kan bedre forklare at Claudia Shiffer ikke grinte, for hun fattede det simpelthen ikke, men Madonna hun fattede det jo og hun grinede alligevel ikke, så hun har ingen undskyldning.
Og Sverige vil jeg sige jo til, svenske kvinder i hvide træsko der ler, det kan jo ikke gå helt galt. Jeg har aldrig kysset en svensker. Men jeg er jo ikke død endnu. Det kan nås endnu.

F - Er der noget man kan få i udlandet, du synes vi virkelig mangler i Danmark? Og der nogle af de ting som er rigtig gode.

A - Kaviar på tube. I Sverige har de over 20 varianter, men Danmark kan man kun få en. Men det er sådan noget sukkerstads, sådan noget røget torskerogn blandet med en masse sukker og nogle kartoffelflager, og så får man sådan en tube ud af det som man putter på brødet, det gør alle svenskere. Det har jeg spist helemit liv for det kan jeg godt nok lide. Det savner jeg i Danmark. Og så er der nogle små fiduser man køber på glas, sådan nogle man også putter på pizza for at få en dårlig smag. Der er sådan nogle små nogle man kan få i Frankrig og Spanien som jeg savner, ikke fordi de giver en god smag, men i saucer og sådan kan de være lækre.

F - Måske sådan nogle mexikanske firben? Dem har jeg ikke set i Danmark for nyligt...

A - Salamander. Dem kunne jeg også godt tænke mig at se.

F - Måske Magasins Mad& Vin. De har jo slået stort op nu, hvor man både kan få Zebra og krokodille, det er blevet så flot!

A - Så er der da mulighed for at de kan bestille dem. Ja for de sælger dem i jo i Mexico. Jeg lover dig at jeg vil gå ned og forespørge på dem, og så se hvad der sker. Men man kan selv opdrætte dem.

F - Jamen tror du så man kan få sig selv til at tage livet af dem og lave dem til forkælelsesbøffer?

A - Ja, det kan man. Man er nødt til at kunne spise sine venner (ler)

F - Jeg har taget et billede med af Dronning Margrethe d. 2. Hvad ville du gøre for at forføre hende?

A - Ja der ville jeg slet ikke vide hvad jeg skulle gøre...
Jeg tror jeg ville udnytte hendes store interesse i arkæologi og så invitere hende til Jelling, hvor jeg ville anrette et måltid som måske ikke var rigtigt, men som jeg påstod var en perfekt kopi af et tusind år gammelt måltid, som man spiste på det sted for tusind år siden, og så ville jeg håbe at det fik hende til at svømme så meget hen, at jeg kunne forføre hende. Jeg tror ikke der er nogen måde at forføre Dronning Margrethe på, hun er jo dronning, for pokker, og godt gift med Prins Henrik, jeg tror også det er der vi finder et svar på det, for at få dronningen forført, så skal man være Prins Henrik. Altså som han var dengang de mødtes. Man skal være fransk greve, opvokset i Vietnam og have den der særlige ubekymrethed, som kun Prins Henrik har over tilværelsen, men det kræver mindst, at man er fransk greve. Og også det der særlige med, at han er vokset op i fjernøsten så han er en blanding af den østlige kultur med det lidt mystiske og det lidt ydmyge blandet med det franske, som er meget modsat og bombastisk, i samme person, han må have været meget spændende! Og det er han skam stadig, og det tror jeg, det er det, der skal til. Hun er dronning Margrethe, hun er uopnåelig!

F - Jeg har en lille opgave til dig her til sidst, hvis du vil være med. Vil du lave en lille forførelsestegning til os? Du kan selv vælge mellem karton eller papir, og du må endda tegne på dugen! Det er det der er så fantastisk ved at være på Capisch, her må man tegne på dugen.

Mens Anders tegnede anrettede jeg desserten. Som en del af en god sommermenu stod den på kærnemælkskoldskål, men ikke en helt traditionel koldskål.

F- Det er faktisk lidt alternativt, for det er faktisk en limekoldskål, ikke som normalt med citron.

A - Allerede der lyder det godt. Nu ved jeg ikke hvor lime kommer fra, men det er et rart sted.

F - De her er økologiske og fra Brasilien.

A - Det er rart med alt det økologiske, så kan man spise skralden også. Det var irriterende i alle de år, hvor man ikke kunne spise skralden. Og her er kammerjunkere...

F - Er det fiskeæg i din tegning?

A - Ja det er det, og stregen, det er pissebækken. Jeg har også været i Lapland, hvor det ofte er sådan noget vand der, det er altså ikke dumt. Det der vand bruser lidt, og nogle steder falder det lidt. Hvis man nogensinde skulle forføre nogen, så ville det også være godt at tage derhen. Det der trick med at drikke vandet, det er lidt sejt at man ved at man kan, det kan man jo ikke så meget i Danmark. Det tror jeg også ville scoer ret godt hvis man ved at man kan det. Uden at den anden viste man kunne. Uhm, det smager rigitig godt...

F - Vi skal lave en lille konkurrence på vore hjemmeside. Har du nogen idéer til en præmie, der signalerer Anders?

A - Jeg vil gerne hjembringe lidt vand fra pissebækken. Det er lidt besværligt, men det vil jeg gerne. Det er jo så ikke helt så friskt, men...

F - Det vil vi blive meget glade for. Tak for det.

A - Og tak for mad!

F - Og tak for snakken!

Konkurrencen om vandet starter i uge 25



Se alle artikler