HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Luksusferie til discountpris

Skrevet d. 6 August 2004

af Lars Klingenberg Poulsen

DTF-Travel er stormet frem på markedet det senest år inden for billige ophold på alverdens kroer og hoteller. Og med priser som ligger op til 70% under hotellernes egne priser er det vel meget forståeligt. Man kan selvfølgelig undre sig over at det kan gøres så billigt. Ifølge DTF-Travel skyldes det at man køber stort ind af den overskudskapacitet der er i branchen og derfor kan tilbyde så attraktive priser. Men egentlig er vi vel ligeglade med hvorfor det er billigt - bare det er det!

Valget faldt på det 4-stjernede hotel ,HN Koningshof, i Veldhoven i Holland. Dette valg blev truffet i samråd med Julie på 7 og Mads på 4 og det som trak var børneklubben DTF-Kids som havde arrangementet hver eneste dag. Endvidere var der tale om en "All-inclusive-pakke" D.v.s at der for børnene var fri adgang til is og sodavand indtil kl. 22 hver aften også DTF-Kids var gratis. For de voksne var der fri bar (øl og vin) hver aften fra 16-20 - dette kombineret med en storskærm og lidt Tour de France var faktisk ikke værst...

Morgenmad og aftensmad var også inkluderet i pakken, så vi var spændte på hvad der ventede os.

På turen ned tog vi en ekstra overnatning nær den hollandske grænse, primært fordi vi tog os god tid. Der er ca. 800 km fra midten af Jylland og turen hjem i et stræk tog ca. 7 timer. Efter at have medbragt en ruteplan fra www.viamichelin.com gik turen uden problemer og hotellet viste sig at ligge nær en skov i meget stille omgivelser. Indtjekningen gik upåklageligt og vi drog til vort værelse som var helt i top med nyt bad, gode senge (køjesenge til børnene), tlf, dataport, fjernsyn, minibar m.m.

Efter at have pakket ud og sonderet hotellet med swimmingpool, fitnessrum, bowling, computerrum m.m. var det blevet spisetid. For at kunne se at vi hørte til DTF-selskabet var vi alle blevet udstyret med et "Festival-armbånd" og er vel meget smart. Så kunne man jo også spotte de øvrige dansker på gågaden i den nærliggende Eindhoven. Aftensmaden var en 3-retters buffet med et rigeligt udvalg og god service. Det var let at få et bord i den store restaurant og buffet´en var stor og let at komme til. Hver aften var der en ny suppe med hjemmebagt brød, så vi nåede 5 forskellige supper på vort ophold. Til hovedret var der altid 2 valgmuligheder og der var både oksekød, svinekød og fjerkræ - f.eks. kalkunsnitzler, marinerede kyllingelår, gullasch, bankekød m.m. Hertil et stort udvalg i salater og div. kartofler, ris og pasta. Til børnene var der en speciel børnebuffet med alle børnenes favoritter. Desserten bestod af islagkage, div. fromager og frisk frugt. Øl, vand og sodanvand ad libitum som selvbetjening. Tak for kaffe! Nu var vi mætte, også af de mange indtryk og begav os til vort værelse og sluttede dagen her.

Næste morgen startede med en morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kunne begære. Både traditionelle morgenmadsprodukter som cornflakes, havregryn og yoghurt men også det varme engelske morgenmadsbord med bacon, pølser osv. Endvidere et stort pålægsbord og mange forskellige slags brød, igen frisk frugt og som et stort hit i vores familie små pandekager med ahornsirup. Hertil var der mælk, friskpresset appelsin- og tomatjuice, te, kaffe og varm chokolade. Efter sådan et måltid som oftest for vort vedkommende først sluttede kl. 10.00 var behovet for et frokostmåltid begrænset. Men vi fik da besøgt et par cafeer i Eindhoven.

Børneklubben DTF-Kids var et stort hit og vi så faktisk kun børnene til måltiderne i deres DTF-Kids T-shirt og kasket som også blev udleveret gratis- stor ros til de dygtige og smilende guider.  Pris for hele opholdet 4.996,- for 5 dages ophold for 2 voksne og 3 børn (2, 4 og 7 år) inkl. 5 x aftenbuffet, 5 x morgenbuffet, fri is og sodavand for børn og fri bar for voksne kl. 16-20

Så konklusionen er at man så absolut får fuld valuta for pengene og at der ikke loves mere end hvad fakta er!



Se alle artikler