HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Kok med fart over feltet

Skrevet d. 26 August 2004

 - andet at Rikke Vendelbo allerede har formået at runde adskillige kendte køkkener - herunder også Karolines Køkken, hvor Rikke Vendelbo var med at udvikle og afprøve opskrifter.

Hang til både hygge og Harley

Drømmen om at få foden under eget bord gik imidlertid i opfyldelse, da Rikke Vendelbo i 2003 blev køkkenchef for Mejeriforeningen i Århus. Rikke Vendelbo, der i 1998 blev kåret som Årets Kvindelige Kok, driver nu en café for op til 120 af Mejeriforeningens medarbejdere og gæster på toppen af et af Århus' høje kontorbygninger. Rikke Vendelbo og hendes medarbejdere sørger i bogstaveligste forstand for at medarbejderne er på toppen.

På toppen
Al mad laves fra bunden med friske råvarer. "Medarbejderne skal trives med den mad, vi serverer. Det er vigtigt at lave sund mad, der smager af noget - så er energien i hvert fald på plads. Men det er også vigtigt at give medarbejderne gode oplevelser med måltidet. Vi laver temauger, og om sommeren griller vi på tagterassen, så gæsterne både kan nyde duften og kigge ud over byen. Om vinteren tænder vi masser af stearinlys og laver gode varme supper. Det skaber en super god stemning, og vi kan mærke, at medarbejderne sætter pris på vores initiativer", siger Rikke Vendelbo.

Fakta om Rikke Vendelbo

Udlært tjener på Hotel Vægtergården.
Arbejdet på Falsled Kro som tjener.
Udlært kok på Fakkelgården.
Køkkenchef på Molskroen.
Kåret som Årets kvindelige kok i 1998.
Kok i Karolines Køkken.
Siden 2003 køkkenchef i Mejeriforeningen.



Se alle artikler