HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Danske bruggerier: Søgaards Bryghus

Skrevet d. 13 Januar 2005

De startede sammen i 1990 på Roslev Kro på Salling, var der i 7 år og søgte så nye udfordringer på Mors, hvor de fik det nedkørte Hotel Pakhuset op at køre på sit højeste.

Bryghuset er fordelt på 2 plan. I Stueplan er det første man møder de 2 store kobberkedler, der sender en liflig humleduft ud i lokalet på de dage der brygges. Her findes restauranten med plads til ca. 125 spisende gæster, samt bar område, med plads til ca. 50 personer.

I kælder plan findes selve bryggeriet, hvor man gennem glasvæggen kan følge bryg processen og få et kig ned i de åbne gærkar. Her findes tillige et selskabs-møde-smagslokale, som kan rumme ca. 80-100 personer.

I kælderplan findes selskabslokalet og  selve bryggeriet  - det er lavet af det meget anderkendte tyske firma ”Kaspar Schulz”!

Bryggeri og selskabslokale er kun adskilt af en tyk glasvæg, og gennem den kan man følge bryggeren i hans arbejde, samt få et kig ned i de åbne gærkar.

Lokalet kan bruges til både møder, ølsmagninger, foredrag, private fester samt meget meget mere...

Der er også en butik som er en integreret del af restauranten, man kan gennem glasset i kølerummet se ind i restauranten og omvendt. Ideen til det er hentet i sydafrika hos ”The butcher & Grill”.

Det er konceptet med at man skal kunne købe det gode stykke kød med hjem til panden eller grillen, som man får serveret i restauranten. Man har så koblet flere ting på som fx chokolader, diverse hjemmelavede pålæg, kaffe og sidst men ikke mindst kan øllet købes med hjem på 1 & 2 liters flasker, samt 5 liters fustager.

 



Se alle artikler