HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Ugens vinnyt

Skrevet d. 14 April 2005
Ny designervin til kvinder

Beringer Blass vil introducere en fedtfattig hvidvin med lav alkohol målrettet det kvindelige publikum i USA. Vinen, som kaldes "White Lie Early Season Chardonnay", vil komme på hylderne i løbet af de næste måneder og er et resultat af et udviklingsprojekt ledet og drevet af kvinder.

Beringer Blass ønskede at målrette en vin til kvinderne, da de udgør 60% af amerikanske vindrikkere og 80% af vinkøberne. Druen Chardonnay er valgt, da den foretrækkes af kvinder. Vinens er lavet med lav alkohol-procent og et lavere kalorie-indhold, da 45% af amerikanske kvinder altid er på slankekur...

Bordeaux 2004 - en forbrugerårgang?

Bordeaux primeur-kampagnen 2004 er skudt i gang og med optimistiske producenter midt i en krisetid. Og alle forventer et prisfald, måske ikke så kraftigt som Château Valandraud med 47%, men lave priser, så forbrugerne kommer tilbage efter den meget dyre årgang 2003.

I følge Decanter.com ser årgangen ud til at falde ud til højre breds fordel - dvs. vinene i St. Emilion og Pomerol. Her kom de tidligere modnede merlot og cabernet franc i hus inden regnen satte ind den 10. oktober 2004. Mens cabernet sauvignon, som især hersker i Medoc, ikke var helt moden.

John Cleese vil ikke have sit tv-program om vin vist i England

Den tidligere Monty Python stjerne John Cleese har lavet et amerikansk tv-program om vin, som han ikke ønsker bliver vist i England. Cleese mener ikke, at de engelske tv-seere vil være interesseret i programmet, da det udelukkende foregår i Santa Barbara i USA og dermed, ifølge Cleese, har en ren lokal fokus. Men det er kun England Cleese ønsker at udelukke. Programmet er allerede solgt til Skandinavien, Holland, Australien og Japan.

John Cleese udelukker dog ikke at han vil lave endnu et tv-program om vin, der har en europæisk vinkel og dermed er mere egnet til at blive vist i England. Mon ikke Cleese ved, at der sikkert også er flere penge i dette...

Mondovino instruktør kritiserer Parker & Co.

Vinfilmen Mondovino har sat sindene i kog mange steder. Og på Robert Parker's website har filmens instruktør, Jonathan Nossiter, netop indrykket et meget langt anklageskrift mod især Parker's partner, Pierre-Antoine Rovani. I det usædvanligt 4.300 ord lange indlæg skyder Nossiter til højre og venstre og forsvarer sin film med næb og klør. Jeg skal ikke kommentere indlægget, da jeg ikke selv har set filmen, men du kan se det fulde skrift her:

http://fora.erobertparker.com/ubb/ultimatebb.php/topic/1/54628.html#000000



Se alle artikler