HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Leder

Skrevet d. 7 August 2001

Når jeg tænker tilbage på hvorfra jeg fik min lidt overdrevne interesse for mad, og ikke mindst gode vine. Så står jeg tilbage som en kåd skoledreng i 12 års alderen i min mors køkken, der fik jeg første gang lysten til at deltage i tilberedningen af aftenens måltid. Men faktum var at jeg rent faktisk blev mere eller mindre forment adgang til køkkenet fordi min mor syntes at jeg eksperimenterede for meget. 

Idag spørger jeg mig selv ”kan man eksperimentere for meget?” hvis ikke man prøver at sammensætte de forskellige råvarer på forskellige måder, så vil man aldrig opleve fornyelsen. Og lige netop fornyelsen er jo en af grundstenene i vores mål med madgal.dk. Hvis man for 20 år siden i de danske hjem var blevet præsenteret for is med basilikum, eller et bolche med lakrids og solbær som smagsgivere, havde man rystet på hovedet. Idag er denne leg med råvarer en naturlighed. 

Smagen har for mig altid været det vigtigste i den nysgerrige måde jeg har udforsket maden på, ”hvor var vi henne uden smagen?” 

Du har nu bevæget dig ind på madgal.dk, og vi vil gøre vort bedste for at give dig lejlighed til selv at skabe dine egne daglige smagsoplevelser, hvadenten du har travlt og kun har 20 minutter, eller at du har god tid, og måske flere timer til at tilberede maden. Jeg vil anbefale dig med det samme at registrere dig som medlem da dette er den eneste måde du opnår adgang til alle funktioner på madgal.dk – dette er naturligvis gratis. Du har også mulighed for at blive ”priviligeret” medlem med alle de fordele og privilegier det indebærer, læs mere om det her... 

Madgal.dk er også stedet hvor vi lader holdninger og meninger komme til udtryk, hvad gøres der f.eks. ved salmonellaproblematikken, og er det bare hysteri? Hvad med kogalskab, skal vi finde os i at leve med risikoen med at blive forvandlet fra uskyldige mennesker til en flok brogende halvgale køer? ”overdrivelse fremmer forståelsen” men på madgal.dk er vi ikke nødvendigvis politisk korrekte, og vi lægger op til åben debat – dine indlæg, og kommentarer tager vi åbent imod via vores brevkasse. 

Med en veloverstået sommer bag os, hvor solen fik os alle til at smile, og til at eksperimentere med en masse spændende råvarer på grillen byder jeg dig velkommen her på madgal.dk, og ønsker dig god fornøjelse... 

Mange "madgale" hilsner

Nick Rasmussen
Redaktør



Se alle artikler