| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Anne Larsens ægte brændende kærlighedSkrevet d. 3 Februar 2002Grunden til at jeg kalder denne ret for ægte brændende kærlighed er, at mange mennesker der omlægger kosten til fedtfattig, meget fedtbevidst kost, hvor man kigger på totalenergi, og totalfedtenergi, føler at de ved at undvære fedt må lide afsavn. For alle mennesker er det vigtigt, at højst 30% af deres energiindtag kommer fra fedt, så vil man sig selv og hinanden det godt, kort sagt, er kærligheden ægte, så bør man holde øje med både det usunde og det sunde fedtstof, og sørge for at dosere den rigtige slags på de rigtige steder. Den ægte brændende kærlighed Du skal bruge Sådan gør du 1. Kartoflerne skrælles og skæres i tern og koges i ca. 15 minutter i letsaltet vand og olie. 2. Den røgede mørbrad skæres i skiver og strimler og blandes med snittede rødløg. Løg og mørbrad vendes i eddike, olie og peber. Mørbraden er salt i sig selv. Varmes op i en gryde og smages til med havsalt, friskkværnet sort peber og et anstrøg gyldent rørsukker - eller bages i ovnen i 15 minutter, ved 180 grader. Vendes undervejs. 3. Gulerødderne skrælles, rives og vendes i citronsaft, der er pisket med ahornsirup. Persillen hakkes og drysses over ved servering. Kartoflerne presses igennem kartoffelmosejern, eller piskes eller moses på anden vis. Men mosen er enkel og uden dikkedarer. Taget fra bogen "Julemad med Anne Larsen". Køb bogen her... Se alle artikler |