| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Få det maksimale ud af grillenSkrevet d. 17 Maj 2004Af Monika Larsen, Meals Der findes et utal af grill-modeller og i alle prisklasser, men man skal lige tænke to gange inden man køber... Der er jo ingen grund til at bruge penge på en model med en mængde raffinementer, som man aldrig får fyret op under. Det du skal gå efter er grill i god kvalitet, som ikke ruster efter måske bare én sommer. Grill kan fås med forskellige varmekilder: kul, gas eller el. Det er individuelt, hvad man foretrækker. Hvis jeg skulle vælge ville jeg vælge gas, men tilføjer endnu engang, valget er meget individuelt. Kul er stadig det mest anvendte, men både gas og el haler ind. GasGriller du ved gas opnår kødet, eller hvad du griller, ikke den kendte røgede grillsmag, men til gengæld er det en stor fordel, at du kan skrue op og ned for varmen og derved få maden ensartet perfekt stegt. ElElgrillen er naturligvis meget nem at have med at gøre, og den ryger ikke til eventuel gene for naboer. KulHvis du absolut vil have den traditionelle grillrøgede smag frem og kan acceptere, at kødet ikke er stegt helt ensartet, så skal der kul på grillen. Jeg behøver vel ikke sige, men gør det alligevel: Man skal være meget omhyggelig med at overholde alle forsigtighedsregler. Grilleri må ikke udføres skødesløst, heller ikke når et par flasker eventuelt er kommet indenfor vesten. Børn uden tæt opsyn bør ikke have adgang til grillen Se alle artikler |