HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Oktober konkurrencen

Skrevet d. 26 September 2001

Heibergs Dessertcirkus
Heibergs Dessertcirkus er en virksomhed som blev startet i sommeren 1997 af Morten Heiberg. Han var så træt af dårlige desserter. Træt af at desserter var noget som blev totalt overset, undervurderet og gjort ligegyldige.

Samtidig havde han fået henvendelser fra folk som gerne ville lære mere om "det søde køkken". Mennesker for hvem det var af stor betydning at servere dejlige desserter af høj kvalitet. Dette var både private gourmeter såvel som professionelle kokke og konditorer.

Derfor startede han kokkeskolen Heibergs Dessertcirkus med udgangspunkt i undervisning af professionelle og private. Han ville lære interesserede at lave skønne, dejlige desserter. Desserter som ikke bare var desserter, men hvor der blev fokuseret på forskelle i smag, konsistenser, farver og strukturer.

I dag er Dessertcirkuset blevet mere end en kokkeskole. I dag laves der bolcher, sirupper, is og kager. Bolcherne og sirupperne til en række af landets bedste specialbutikker, is og kager til en håndfuld caféer. Der afholdes foredrag og laves dessert-demo´er for virksomheder m.m.

Senest var Morten Heiberg sammen med Nikolaj Kirk og Claus Meyer initiativtager til Sommerrestauranten i en baggård på Nørrebro, hvor 10 af landets bedste kokkeelever fik lov at gi´ den gas i køkkenet.

Deltag i denne måneds konkurrence og vind spændende præmier fra Heibergs Dessertcirkus. Vi sætter 5 sæt på højkant bestående af: 1 bog, 1 flaske sirup, og 1 glas bolcher.

NB! Sidste frist for tilmelding er den 31 oktober kl. 12.00. Vi udtrækker 5 vindere samme dag kl. 13.00. 



Se alle artikler