HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Castenskiold

Skrevet d. 13 Maj 2005

af Lisse Trads

 

Vi så på menukortet udenfor, og det lød ganske godt. Altså gik vi indenfor. Venlige damer bød os velkommen, og stor var glæden ved at se, at der var mange mennesker, der havde fået samme ide som os. Der var næsten helt fyldt i lokalet, der var lige så lyst og venligt som damerne. Også her så vi våbenskjoldet, der er restaurantens logo.

 

Vi var en anelse nervøse, måske ville vi komme til at vente længe på maden. Men hvad er det nu for en ide? Gå ind på et tiltalende sted og straks tænke negativt. Så vi vendte det på hovedet og besluttede os for, at om det så skulle vare en evighed, så ville vi vente. Nu var vi jo kommet ud på egen boldgade – og endda uden mænd. Vores af slagsen er nemlig mere til noget dansk, solidt og først og fremmest nok af det hele. ”Vi betaler vel ikke for at gå sultne derfra!” Men vi to tøser vil hellere have en madoplevelse ud af det. For mæt bliver man jo altid alligevel.

 

Vi havde en del muligheder at vælge imellem, og alle til meget fornuftige priser – sådan et sted under 100 kr. for en ret. Valget blev for min medspiser salat for vegetarer, og mit valg blev salat med grillet rød tun. Hertil bestilte vi hver et glas Trebbiano. Hurtigt kom tallerkener og bestik på bordet sammen med vand og vin i selskab med dejligt brød, som virkelig var dejligt.

 

Vi snakkede og nåede at nippe til den gode vin et par gange eller tre, mens vi ventede, og så var salaterne der. Mettes vegetarsalat bestod af en masse grillstegte grønsager i flotte farver, oliven af den rigtige slags, og en del andet. Og min havde den dejligste tun, der var ristet lige tilpas, og resten vil jeg ikke beskrive, for det er nemlig en god ide, at du selv går derind. Og vær ikke nervøs: Der er IKKE ventetid, selv om der er masser af kunder i butikken.

Og vores regning lød på alt i alt 230 kr. Hvis du synes, det er dyrt, så er det en bedre ide at blive hjemme!



Se alle artikler