HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Nytår 2004 med Morten Nielsen

Skrevet d. 17 December 2001

Denne årets sidste dag kan jo fejres på mange måder alt efter temperament og lyster, men fælles for de fleste er, at det er dagen, hvor man gør noget helt specielt ud af maden, vinen og stemningen. Efter julen, som vel er romantikkens tid, så er der ikke noget som at afslutte denne årstid med at ønske sin elskede et godt og lykkebringende nytår.

Kort om Morten Nielsen
- - -
Morten Nielsen siden 1997 indehaver af Restaurant ”Mortens kro”, efter endt uddannelse i Danmark, rejste han til Luxembourg og arbejdede bl.a. på en Restaurant med to stjerner i guide Michelin. I 1994 vandt han Jyllandspostens duel på friske råvarer, og efter to 4. pladser ved Dm for professionelle kokke vandt han i 1996 konkurrencen og titlen Årets kok 1996. Morten Nielsen er især kendt fra programmet "Røg i køkkenet" som indtil videre er sendt i 28 afsnit på DR tv.
- - -
 

Her får I den ultimative forførelsesmenu, der indeholder nogle af de mest anerkendte forførende ingredienser som østers, champagne, kaviar, trøfler og chokolade. Desværre er det kun chokoladen, der videnskabeligt er bevist at have en positiv indflydelse på hypofusen, men fortvivl ikke, for tro flytter jo bjerge.

Menuen

Forret
Italiensk rødkit ost i fillodej med timian og honning

Hovedret
Trøffelpiqueret hjortefilet med peber-portvinssauce og bagte pigeon æbler

Dessert
Valnøddebund med chokoladecreme og tesyltet mango

Østers
Bretagne østers med champagneskum og iransk kaviar



Se alle artikler