HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Ny delikatesse og kaffe butik i København

Skrevet d. 5 Februar 2007
Med Mac computere, Starck Lamper og en Danmarks premiere på en ny type uld lampe – specielt udviklet til butikken og en unik sammensætning af delikatessevarer, sandwich, kaffe og internetbutik, kommer Verde FOOD & COFFEE at fremstå som klassens frække dreng i branchen, et øgenavn stifterne ikke vil tage ilde op.

Stifterne er makkerparret Mikkel Küster og Kristian Pedersen der står bag den økologiske internetbutik www.verde.dk, en af de første danske økologiske internetbutikker i Danmark.

”Butikken er en naturlig del af den udvikling vi har sat for dagen i Verde.dk” udtaler Mikkel Küster, ”vi har i årevis stået for en strømlinet og professionel tilgang til det der falder os helt naturligt – nemlig at handle økologisk uden at det nødvendigvis bliver fodformet og uden at det nødvendigvis er samtale emnet når der skal handles ind. Hos os kan man slappe af, blive inspireret af butikken. Vi har valgt for kunderne, alle varer vi har proppet i Verde FOOD &
NY Delikatesse og kaffe butik i København
- økologi uden Jesus sandaler…

COFFEE er økologiske og bæredygtige og bunder i flere års research efter de helt rigtige produkter alle er valgt ud fra tesen om at man ikke skal vælge noget fra – for at købe bæredygtigt ind”

Denne tilgang mener makkerparret er nødvendig hvis man ønsker at arbejde med at skabe et unikt koncept og design som virkelig kan være en mulighed for at nå ud til et endnu større kundesegment.

”Butikken bliver en kombination af internetbutikken www.verde.dk” udtaler Kristian Pedersen. ”Du kan i butikken bestille varer fra Verde.dk - tøj af økologisk bomuld, baby produkter, hudpleje og meget meget mere, mens du nyder en kop kaffe og føler lidt på de ferskvarer fra økologiske landmænd, vin og brød vi har i butikken”. ”Dette er en kombination der sparer tid og giver luft i hverdagen – en kombination vi selv ville benytte os af – hvis det altså var sådan andre steder” afslutter han med et smil. Det er selvfølgelig også muligt at sidde derhjemme og bestille via nettet og få varerne leveret direkte til døren eller i den nye butik

Se alle artikler