HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Foråret er her 3. marts!

Skrevet d. 6 Marts 2007

De seneste år har en tradition i forbindelse med sæsonstarten i ParadIS udviklet sig – nemlig at iselskere fra nær og fjern står parate foran isbarerne, når dørene slås op præcis kl. 12.00. I år er det lørdag den 3. marts, der er udpeget som den dag, foråret kommer.

”Det er simpelthen årets første højdepunkt hos os. Allerede siden begyndelsen af januar har vi modtaget hundredvis af mails og telefonopkald fra vores trofaste skare af isspisere, der bare lige skal have dato og klokkeslæt for sæsonstarten”, forklarer Thor Thorøe, der er den ene af indehaverne i ParadIS.

På spørgsmålet om risikoen for tumultagtige scener svarer Jesper Hellberg, direktør i ParadIS: ”Nu er isspisere jo et fredeligt folkefærd, og vi skal nok sørge for, at der er is til alle. Faktisk har vi besluttet at fejre sæsonstarten med gratis is til alle. Jeg er klar over, det ikke letter presset på åbningsdagen, men vi har glædet os lige så meget, som vores kunder har. Nu skal der spises is!”.

De enkelte isbarer byder også på varm kakao og alle de kendte kaffespecialiteter – i erkendelse af, at vejret kan være sådan, at den indre varme efter isen skal hentes med en varm drik.

”Sjovt nok har vejret absolut ingen indflydelse på besøgstallet på åbningsdagen. Om det sner eller er solskin – kunderne vil have vores is og hygge sig med venner og familie”, siger Thor Thorøe.

Som sædvanligt er det muligt at holde sig orienteret om produktionen af de enkelte smagsvarianter i hver isbar på kædens hjemmeside – www.paradis-is.dk. Faktisk så detaljeret, at man kan se, hvornår den seneste produktion af f.eks. chokoladeis er i frysedisken. For de virkelige iselskere er der stor forskel på, om isen er absolut frisk fremstillet – eller blot 12 timer gammel. Deres udsendte kan – efter en snigpremiere hos ParadIS – bekræfte, at der vitterligt er forskel på oplevelsen af en helt nyfremstillet is og en tilsvarende, der er 12 timer gammel.

”Det er lidt vanedannende med så frisk is – og med så rene og gode råvarer. Faktisk tager det lidt af fornøjelsen af at spise al anden is end den fra ParadIS. Men det kan vi nu godt leve med”, slutter Jesper Hellberg.



Se alle artikler