|
ferm LIVING indretter ny restaurant i KøbenhavnSkrevet d. 5 Februar 2018København er måske kendt for sine eksperimenter inden for det nordiske køkken, men en ny restaurant med inspiration fra det malaysiske køkken er netop åbnet. I hjertet af Vesterbro i København finder vi vores seneste projekt: Et samarbejde med chefkokken Henrik Jyrk, om at designe hans nye restaurant IBU. IBU inviterer til en aften med en middagsoplevelse inden for asian fusion i omgivelserne af vores særlige visuelle koncept, der forener det lyse med det jordnære, den store skala med små detaljer og det klassiske med det moderne.
IBU er åbnet i et beskedent lokale, så den havde intimiteten fra starten. For at understrege det har vi lavet særlige hjørner og specielle områder i det lille lokale, som møder de særskilte behov, som forskellige selskaber og stemninger har. Du finder det lille, intime bord til dateaftenen, et større rundt bord til det store middagsselskab, og en plads i baren, hvorfra du kan opleve magien i køkkenet i en fælles oplevelse med de øvrige gæster.
"En restaurant kan være noget helt anderledes end en hjem, men vi ville gerne skabe et rum, der havde nogle af de samme elementer. Vi satte os for at skabe en atmosfære, der føles rar, imødekommende og komfortabel," siger Trine Andersen, kreativ direktør og grundlægger af ferm LIVING.
En behagelig stemning karakteriserer restauranten med sit dæmpede lys og små detaljer. Vores indretning og design fokuserede ikke bare på borde, hvor gæster kunne sidde og spise, men derimod på omgivelser, hvor de har lyst til at blive hængende.
Restaurant IBU åbnede i begyndelsen af januar 2018. Der er plads til 46 spisende gæster og er åben tirsdag til lørdag på Vesterbrogade 56, 1620 København.
Se alle artikler
|