HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Spring med på buddingbølgen

Skrevet d. 6 Februar 2018
Danmarks buddingdronning, Marie Holm, tager i 'Flere dirrende desserter' over, hvor bestselleren 'Budding og andre dirrende desserter' slap, og viser dig, hvordan du kan lave endnu flere sjove, smukke og skælvende sager. Uanset om du spiser budding af nostalgiske årsager, fordi du er med på madmoden eller helt enkelt, fordi det er verdens dejligste dessert - så får du både inspiration, teknik og helt nye opskrifter, som ikke er set før. Mød fx Brunsvigerbuddingen, Den marmorerede blåbærbudding, Bananbuddingen med saltkaramel og cornflakesknas, Valnøddebuddingen og Dobbeltchokoladebuddingen og deres venner Cremeranden, den lille Blancmange og den uimodståeligt smukke Kronjuveldessert med frugtgelé i alle farver. Tag del i revolutionen og fyld ny creme på gamle forme! Bogen er smukt og moderne illustreret og indeholder 25 opskrifter på dirrende desserter og 15 på saucer/knase-tilbehør. Dertil kommer trin-for-trin-teknikker, sjove og venlige tekster samt fotos af buddinger, Maries læsere har lavet. Med 'Budding og andre dirrende desserter' satte Marie Holm gang i en dirrende bevægelse for at få buddingen tilbage på bordet. Siden er bogen blevet solgt til udgivelse i Tyskland og England. Under #buddingentilbagepåbordet kan man se Instagram-brugeres bud på at gøre buddingen trendy igen. Marie Holm (født 1978) er buddingdronning, madjournalist, kogebogsredaktør og public pudding speaker. Marie er fast madekspert på Radio24Syv og desuden forfatter til den kombinerede essaysamling og kogebog 'Foodie', kogebogen 'Budding & andre dirrende desserter' og kogebogen 'Croque Monsieur - bordets franske glæder & andre kostmæssige unødvendigheder', skrevet sammen med Master Fatman. 'Flere dirrende desserter' udkommer på People'sPress. 160 sider, vejl. pris 199,95 kr.

Se alle artikler