| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Mindre fedt, mere frådsSkrevet d. 14 Maj 2002Lightprodukter inspirerer folk til at spise mere, viser en ny undersøgelse. Dermed er kaloriebesparelsen af at spise magre produkter blevet ædt op af større mængder.Danskerne har taget light-produkterne til sig, men til gengæld udviklet en overspiser-kultur. Det viser en ny undersøgelse, som Jeppe Matthiesen fra Fødevaredirektoratet har været med til at lave. Undersøgelsen slår fast, at hvor meget folk spiser, afhænger af, hvor mager maden er. – Vi kunne se, at folk spiser større portioner af de mere magre udgaver af fødevarer som mælk, sovs pålæg og svinekød, så på den måde kommer det måske ud på ét. hvis man drikker og spiser mere, kan man ende med at få den samme mængde fedt og energi, som hvis man vælger den mere fedtrige udgave, men begrænser sit indtag. Så er der ikke vundet meget ved det, siger Jeppe Matthiesen. Kilde: B.T. (14.5.) s. 25.
Nyhed fra www.madogsundhed.dk
|