| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Brød bagt med hvid hvede skal undersøgesSkrevet d. 2 November 2005Brødproducenten Schulstad vil i løbet af få dage få et brev fra Fødevareregion København med kritiske spørgsmål om sin markedsføring af brød bagt af hvid hvede.Schulstad er blevet anmeldt til fødevareregionen af den københavnske bager Thorleif Kristensen, som mener, at Schulstad vildleder forbrugerne, når det er blevet hævdet, at brød bagt af hvid hvede er lige så sundt som rugbrød. I fødevareregionen har man valgt at gå videre med anmeldelsen. Bruger ikke udtrykket mere »Der er noget, jeg skal have deres svar på. Vi vil gerne høre, hvordan de når frem til deres konklusioner«, siger Lene Hansen fra Fødevareregion København. Hos Schulstad ser man frem til sagen med sindsro. »Det er rigtigt, at vi i en reklame har brugt formuleringen 'så sundt som rugbrød' om hvid hvede, men det er vi holdt op med. Derimod fastholder vi påstanden om, at der er tale om hvedebrød med rugbrødsegenskaber«, siger Schulstads marketingchef, Martin Andersen. Kilde: Politiken Se alle nyhederne |