| Madfestival i TivoliSkrevet d. 22 August 2005Fra den 20.-28. august afholder Tivoli Madfestival og byder på kulinariske oplevelser, god mad, kvalitetsfødevarer, levende dyr, spændende vine og specialbrygget øl - i år med Norden og Hong Kong som særlige temaer.
Madfestivalen er åben hver dag kl. 11.00-22.00 med bl.a. Åbent Landbrug, Lille Hong Kong og Den Nordiske Allé.
Børsens Fødevaremarked og Det økologiske Marked er åent lørdag-søndag kl. 11.00-19.00 og hverdage kl. 15.00.-19.00.
Du kan se det fulde program, hvis du klikker på 'Festivalprogram' til venstre.
Festivalen sætter i år fokus på de gode nordiske råvarer, og som en krydret og kraftfuld kontrast, er Hong Kong sat på menuen. Mens den nordiske stil er in, er Hong Kong´s køkken hot og en smeltedigel for mange forskellige asiatiske områder. Smag og oplev Hong Kong i de hektiske gadekøkkener og i den kinesiske te-salon.
Herudover byder festivalen på økologisk marked, landbrugets dyr, Frilandsgrise, bornholmske specialiteter, kulinariske konkurrencer, vin- og ølsmagninger og meget mere. I aktivitetskøkkenet kan man møde f.eks. kokke og forfattere, slagtere, økologer, vineksperter og ølbryggere.
Der vil også blive afholdt forskellige mesterskaber, bl.a. DM i Østersåbning og Årets Kokketalent, hvor kokkelever - udvalgt ved regionale mesterskaber i hele landet - dyster om at vinde Kokketalent-prisen. Søndag den 28. august kåres årets Tivolikage i en konkurrence, hvor tre konditorier dyster om at lave den bedste kage.
Med Madfestivalen håber Tivoli, Landbrugsraadet og Børsen at skabe en levende festival for alle, der interesserer sig for gastronomi i al dens mangfoldighed. Ung som gammel - med eller uden kundskaber.
Se alle nyhederne
|