HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Rotter og rottegift i københavnsk fødevarevirksomhed

Skrevet d. 1 Juni 2007
Tydelige tegn på rotter og rottegift på gulvet får Fødevarestyrelsen til at advare butikker og restauranter, der har handlet hos fødevarevirksomheden Un Italy Food Import, Islands Brygge 93, København S. Fødevarestyrelsen har lukket virksomheden straks, og varer herfra bør kasseres eller leveres tilbage til virksomheden.

Un Italy Food Import er en engrosvirksomhed, og sælger ikke varer direkte til forbrugerne. Virksomheden har solgt både kølevarer, tørvarer og revet ost.

Personalet i butikker, restauranter mv., der måtte have madvarer fra virksomheden stående, bør være meget omhyggelige med at vaske hænder, efter de har rørt ved varerne. Er det ikke umiddelbart muligt at aflevere eller kassere varerne, er det vigtigt, at de holdes isoleret fra anden mad.

Der var tydelige tegn på rotter i virksomheden og der var rottegift flere steder i lokalerne med mad. Fødevarestyrelsen vurderer, der er en risiko for både forurening med sygdomsfremkaldende bakterier og forgiftning af fødevarerne i virksomheden.


Se alle nyhederne