HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Sønderhaven Gårdmejeri åbner for kunderne

Skrevet d. 13 November 2007
Efter at mejeriet blev officielt indviet den 11. september af den daværende fødevareminister H.C. Schmidt og regionsformand Orla Hav, har ejerne og medarbejderne knoklet løs for at være klar til at modtage kunderne, når butikken for alvor slår dørene op på søndag.

Der vil være smagsprøver på gårdmejeriets gule oste og smør, der er tilsat blancherede, hakkede vinblade fra gårdens egne vinmarker. Derudover vil en halv snes eksterne leverandører være tilstede for at præsentere deres produkter, som også fremover vil kunne købes i butikken. Der er blandt andet tale om øl, rapsolie, kaffe og sild fra Thy.

I forhold til den interesse, der indtil videre har været for gårdbutikken, forventer ejerne, Preben Ørum og Marianne Simonsen, at op mod 100 gæster vil dukke op i løbet af dagen. Derefter holder butikken åbent seks dage om ugen.

Sønderhaven Gårdmejeris oste- og smørprodukter kan også opleves på Landsmejeriudstillingen, der finder sted i Herning fra den 13. til 15. november.


Se alle nyhederne