HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Klagestorm over Arlas nye skruelåg

Skrevet d. 14 April 2008
Arla er blevet udsat for en sand klagestorm, efter at have sat en ny slags skruelåg på mælkekartonerne.

Det er de sjællandske udgaver af kartonerne, som forbrugerne klager over, fordi de har svært ved at få låget af, skriver Landbrugsraadets ugemagasin FoodCulture.

- Vi har i et stykke tid fået en del klager fra folk, der havde svært ved at åbne skruelågene fra kartoner leveret af vores sjællandske leverandør Tetra-Pak, fordi lågene sad for stramt, fortæller pressekoordinator hos Arla Foods, Theis Brøgger.

Nye låg hjalp ikke
For at løse problemet har Arla bedt leverandøren Tetra-Pak om at sætte den slags låg på, som man ser på juicekartoner, men det har ikke hjulpet. Tvært imod:

- Faktisk får vi nu endnu flere klager fra folk, der synes, det er for svært at åbne den ny slags låg, der har en oblat i mundingen, som man skal trække ud, før man kan hælde fra kartonen,

Nu lover Arla, at de gamle låg hurtigst muligt kommer tilbage.

- Vi har været nødt til at skrive på kartonerne, at de gamle låg nok skal komme tilbage. I mellemtiden lægger vi nærmest dagligt pres på Tetra-Pak, så vi sikrer os, at det kommer til at ske om en til to uger i stedet for om otte til ni uger, siger Theis Brøgger.

Kilde: DR

Se alle nyhederne