HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Forkæl dine smagsløg i weekenden

Skrevet d. 27 August 2009
Du kan stadig nå at få masser af madoplevelser i weekenden, når Copenhagen Cooking byder på bl.a. festmiddag med tang, fødevaremarkeder og Meyers Madhus i 3. baggård på Nørrebro.

Skal du ud i weekenden den 28.- 30. august, kan du pirre dine smagsløg med en lang række oplevelser rundt om i København og omegn.

Fredag den 28. august kan du tage til festmiddag med tang som tema hos Meyers Madhus på Nørrebro. Her får du en indføring i tangens kulturhistorie, mens du nyder en middag, der består af tang og tangprodukter i en perlerække af retter: Supper, fisk, skaldyr, sushi, salater, ost, is og chokolade. Velbekomme!

Om lørdagen er der markeder rundt om i København, hvor du kan få inspiration og smage delikatesser af høj kvalitet. Prøv fx fødevaremarkedet på Frederiksberg eller mød Danmarks bedste grøntsagsavlere på Halmtorvet og få inspiration til den grønne madlavning.

Lørdag aften venter en smagsoplevelse og en fortælling ud over det sædvanlige på Esrum Kloster, når der under titlen Stjernevin på Esrum Kloster bydes på festmiddag akkompagneret af verdens festligste drik, champagne. Billetter købes via www.esrum.dk.

Har du lyst til lidt søndagshygge, kan du tage til marked i Meyers Madhus, der fejrer 10-års jubilæum ved at fylde 3. baggård på Nørrebro med spændende leverandører og fødevareproducenter, musik og brødbagning fra stenovn.

Se hele programmet for Copenhagen Cooking på www.copenhagencooking.com

Copenhagen Cooking er arrangeret af Wonderful Copenhagen – i samarbejde med eat 09, Inco, Carlsberg, Samsung og et udvalg af byens bedste gastronomiske aktører og toprestauranter.

Se alle nyhederne