HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Verdens bedste oliven olier kommer til Danmark

Skrevet d. 5 December 2013
CIOOA / Copenhagen International Olive Oil Awards den 4. - 5. juni Design Hotel Skt Petri / Ocean Club
Den første årlige CIOOA finder sted København og repræsenterer Skandinavien med et International ekspertpanel på 10 personer. Panelet er udpeget af Dr. Gino Celletti (Milano, Italien) fra IOOC / International Olive Oil Council.

Formålet med prisuddelingerne er ikke blot at bringe i hundredvis af verdens bedste olivenolier til København for at konkurrere om guld og førstepræmien på 2.500 euro. Idéen er også at lære det skandinaviske marked om de sundhedsfremmende aspekter ved en daglig kost, der indeholder olivenolie. København har placeret sig på landkortet som verdens gastronomiske hovedstad. Derfor er tiden inde til at introducere den aktuelle konkurrence til det skandinaviske marked.

Konkurrencens 10 håndlavede pristrofæer skabes og leveres af den internationalt anerkendte kunstner, Lina Murel Jardorf, og repræsenterer en værdi på over 100.000 DKK.

Thomas Rode Andersen vil kreere en signaturret til gæsterne på Hotel Skt. Petri Brasserie den 4. juni.

Der vil være seminarer, hvor gæster, hotelmedarbejdere og restauratører kan lære, hvordan man tester olivenolie og samtidig få undervisning i olivenoliens sundhedsmæssige bidrag til helbredet. Der vil være The Olive Oil Market, The Olive Oil Expo og Olive Oil Pairings.

Repræsentanter fra over 100.000 forskellige forretningssektorer over hele Skandinavien vil blive inviteret til at handle med verdens bedste olivenolier.

Prisceremonien og den 4 retters VIP Ambassador Gala Dinner bliver afholdt på Ocean Club med deltagere fra pressen, partnere, sponsorer, dommere, prismodtagere samt politiske repræsentanter fra USA, Italien, Grækenland, Spanien, Danmark, Portugal, Kroatien, Sydafrika, Australien, Brasilien og Holland. Kronprins Frederik og Mary vil også blive inviteret til at deltage.

Arrangementet er komplet dækket af sponsormidler og 100 % nonprofit med partnere så som:

Air France / KLM
Thomas Rode Andersen
Design Hotel Skt Petri
Ferrari
Ocean Club
Luxury Aficionados
Georg Jensen
Enallia
Lina Murel Jardorf
Diageo
T3CMS
Photographer Sanda Z Aggerholm
Agnes K
Carina Brana Ibsen
Rasmus Faber
UPS
Dr Gino Celletti


Se alle nyhederne