HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Royal tager kampen op mod Tuborg med ny lemonadeøl

Skrevet d. 19 Juni 2014
Slaget om sommerens favoritdrik er skudt i gang, og Royal Unibrew har meldt sig på banen med sit seneste skud på stammen: en ny innovativ blandingsøl, Royal Shandy Grapefrugt.
Royal Shandy Grapefrugt har forenet det bedste fra to verdener, nemlig 50 procent øl og 50 procent grapefrugt lemonade, og er blevet til en læskende og forfriskende tørstslukker.

Konceptet med lige dele af lemonade og øl er en helt ny kategori af drikkelse i Danmark, men er allerede meget stort i udlandet. På barer i blandt andet Paris, Berlin og London er lemonadeøl, eller shandy og radler som de kaldes, et trendy alternativ til både øl, vin og cider, og nu er turen kommet til Danmark.

”Vi vil med Shandy Grapefrugt introducere noget anderledes og forfriskende end traditionel øl, og vi føler, at produktet har et kæmpepotentiale, som endnu ikke er blevet realiseret,” fortæller Christian Lund-Martorell, Senior Brand Manager hos Royal Beer.

Lemonaden i Shandy Grapefrugt gør drikken mindre bitter end øl og mindre sød end cider, og valget af lemonadesmag er ikke tilfældigt. Ifølge den internationale ingrediensproducent Döhler er grapefrugt nemlig det næste helt store hit inden for smage.

Alkoholprocenten på Shandy Grapefrugt er skruet ned til 2,3 procent, hvilket gør den ideel til både lørdagens havefest og søndagens hyggepicnic. Og smagen? Ja, ifølge de forbrugere, der allerede har testet den, er den i top. Dobbelt så mange mænd og tre gange så mange kvinder vurderer Shandy Grapefrugts smag bedre end Tuborg Sommers.


Se alle nyhederne