| Industrisalater behøver ikke være kedeligeSkrevet d. 25 August 2004Irmas pålægssalater er langt bedre end gennemsnittet. Det har Børsens Kokkepanel netop konstateret i en nylig gennemført blindtest. Det skyldes sandsynligvis, at man hos Irma har gjort meget ud af at finde en leverandør, der var klar til at levere kvalitetssalater lavet af råvarer af en hæderlig kvalitet og et minimum af tilsætningsstoffer. Irmas leverandør er virksomheden Galla Foods, der faktisk startede for at efterkomme efterspørgslen efter salater af god kvalitet fra Irma. Og satsningen på kvalitet har vist sig at være god. I dag leverer virksomheden også salater, sauce og majonæse til en lang række andre virksomheder.
Irmas salater er i en klasse for sig ifølge Børsens Kokkepanel, der består af de tre kokke Francis Cardeneau fra Le Sommelier, Claus Bauer fra Gråanden og Paul Cunningham fra The Paul. Det var især skinke- og hønsesalaten, der vakte begejstring, da de tre kokke prøvesmagte salaterne.Begge endte med at få 9,5 point ud af 13 mulige. Derfor er Irma blevet tildelt et af Børsens Fødevarepris diplomer, og dette vil blive overrakt, når fødevareministeren åbner Madfestival i Tivoli idag onsdag.
Kilde:Børsen
Se alle nyhederne
|