HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Jysk kvalitetsmad sælger - i København

Skrevet d. 25 Oktober 2004
Små producenter af økologisk kvalitetsmad i provinsen kan ikke sælge deres varer lokalt. Tilsyneladende er det kun københavnerne og kommunerne nord for København, der for alvor går op i økologi. Eksempelvis har Sønderjylland det mindste salg af økologiske varer herhjemme, selv om området har den største produktion, påpeger informationsdirektør i Coop Danmark Jens Juul Nielsen. I de store byer har man andre værdier, og forbrugerne vil gerne kende til en vares oprindelse og fremstillingsmetode, forklarer han. Coop Danmark har haft stor succes med kartofler og ost fra "De fem gårde", og sammen med Thise Mejeri har man lanceret Bjørnsholmmælken med detaljerede oplysninger om mælkens herkomst. Kilde: Politiken Søndag

Se alle nyhederne