| Madfestival i TivoliSkrevet d. 10 August 2004Under overskriften 'Kvalitet for alle' præsenterer Dagbladet Børsen, Landbrugsraadet og Tivoli Madfestival i Tivoli fra den 25.-29. august. Festivalen vil byde på en lang række spændende gastronomiske oplevelser på alle niveauer og vil foregå på H.C. Andersen Slottet og på pladsen foran Slottet.
I år vil fokuset være rettet mod danske fødevarer, og man vil derfor på Fødevaremarkedet kunne smage nogle af Danmarks bedste fødevarer kåret af et kokkepanel. Se mere på www.tivoli.dk
Herudover byder festivalen på 'klappegrise', malkekøer, Læsø Saltsyderi, sydafrikansk mad, boder med kogebøger, vin og køkkenudstyr, børnekøkken, gadekøkkener og meget mere. I aktivitetskøkkenerne, der er SamtaleKøkkener® fra den danske køkkenproducent Kvik, kan man møde f.eks. kokke og kogebogsforfattere, kokkelandsholdet, vineksperter og ølbryggere.
Der vil også blive afholdt forskellige mesterskaber, bl.a. Trancheringsmesterskaber for tjenere og Årets Kokketalent, hvor kokkelever - udvalgt ved regionale mesterskaber i hele landet - dyster om at vinde Kokketalent-prisen. Læs mere under 'Årets Kokketalent'
Søndag kåres årets Tivolikage i en konkurrence, hvor fire konditorier dyster om at lave den bedste kage. Læs mere under 'Årets Tivoli-kage'.
Med Madfestivalen håber Tivoli, Landbrugsraadet og Børsen at skabe en levende festival for alle, der interesserer sig for gastronomi i al dens mangfoldighed. Ung som gammel - med eller uden kundskaber.
Se alle nyhederne
|