| Ny opskriftsfolder fra Kødbranchens fællesrådSkrevet d. 28 Januar 2004Kødbranchens Fællesråd lancerer en ny opskriftsbrochure med titlen Kødets Lyst. Brochuren sætter fokus på okse- og kalvekød og giver samtidig en række forbrugeroplysninger om produktion, salg og tilberedning.
Kødbranchens Fællesråd åbner det nye år med en ny opskriftsbrochure til danske forbrugere med titlen "Kødets Lyst". Der er tale om en lidt direkte måde at henvende sig på med forbrugeroplysning og reklame for okse- og kalvekød. Men måden skal være med til at fange forbrugernes fortsatte opmærksomhed, siger underdirektør E. Franzen.
Den nye opskriftsbrochure samler ti af de bedste opskrifter fra opskriftsserien "Nemme retter fra Kokken og Slagteren", som er udgivet af Kødbranchens Fællesråd. Opskrifterne er forfattet af kok Betina Repstock og slagtermester Peter Broe, der også er kendt fra Morgen TV.
I de seneste år er forbruget af okse- og kalvekød steget meget herhjemme. Med 29 kg. pr. indbygger i 2003 er okse- og kalvekødsforbruget i Danmark nu det højeste i Europa.
Se alle nyhederne
|