Grøntsagsrelish

Skrevet d. 20 September 2001
Ingredienser
8 stk Rød peberfrugt
2 stk Aubergine
4 stk Tomat
1 stk Chili (F.eks et lille stykke habanero)
1 dl Olivenolie
1 spsk Vineddike
1 stk Rødløg (hakket)
2 knsp Chilipeber
2 fed Hvidløg
1 knsp Peber

Fremgangsmåde
1. Skær auberginer og peberfrugter i store stykker og kog dem i lidt vand i et par minutter.
2. Eller bag dem i ovnen et par minutter til skallerne er møre og slipper let. Skold og flå tomaterne.
3. Bland alle grøntsager med olie og vineddike. Tilsæt løg og krydderier.
4. Kom det hele i skoldede glas og opbevar det i køleskab til det skal bruges. Relish kan holde sig i månedsvis. Den er særlig velegnet til farsretter.