Chutney med græskar og æbler
Skrevet d. 29 Oktober 2001
Ingredienser
500 g Græskar
500 g Æble (helst syrlige æbler)
3 stk Porre
1 stk Chili (lille hot chili)
2 fed Hvidløg
1,5 tsk Karry
5 skiver Ingefær, frisk (tynde skiver)
2 stk Laurbærblad
1 knsp Cayennepeber
2 spsk Sukker
3 spsk Tomatpuré
1 dl Eddike
1 dl Vand
Fremgangsmåde
1. Skræl æblerne og skær dem samt græskarkødet i små tern. Skær porrerne i ikke for tynde skiver - samt chili og hvidløg i papirtynde skiver.
2. Kom de udskårne ingredienser i en gryde sammen med kryderier, sukker og tomatpuré, eddike og vand. Bring chutneyen i kog og lad den simre ca. 1/2 time.
3. Hæld chutneyen på rene og skoldede glas, sæt låg på og lad dem afkøle.