Fyldte peberfrugter

Skrevet d. 4 December 2001
Ingredienser
100 g Ris
0 bundter Persille
1 spsk Løg
2 fed Hvidløg
2 spsk Olie
1 skiver Flåede tomater (800 g)
300 g Hakket oksekød
1 stk Æg
1 spsk Sennep (stærk)
1 tsk Oregano (tørret)
4 stk Peberfrugt (grønne)

Fremgangsmåde
1. Hæld risene i en gryde med dobbelst så meget vand, tilsæt salt og læg låg på. Lad dem koge godt 10 minutter ved middel varme, hæld så vandet fra og lad risene dryppe godt af.
2. Skyl persillen, ryst den tør og hak den fint, pil løg og hvidløg og hak dem.
3. Halvdelen af de hakkede løg svitses i en gryde med olien. Tilsæt dåsetomaterne med deres saft, del tomaterne i små stykker nede i gryden. Krydr med salt og peber, lad det småkoge under låg ved svag varme, rør af og til.
4. Ælt det hakkede kød med resten af løgene, hvidløg, persille, æg og sennep. Bland også den afkølede ris i. Krydr kraftigt med salt, peber, oregano og cayennepeber.
5. Skyl peberfrugterne og skær et låg i den del af peberen, hvor stilken sidder. Tag frøstolen ud og skyl kernerne ud. Fyld peberfrugterne med farsen og sæt peberfrugtlåeget på igen.
6. Stil de fyldte peberfrugter i tomatsaucen og lade dem stege 45 min. ved middel varme.