Hummersalat med pecorino og pinjekerner

Skrevet d. 11 Januar 2002
Ingredienser
4 stk Hummer (små)
1 stk Hovedsalat (eller egebladsalat)
1 spsk Squash
1 stk Pecorino (eller anden lagret, fast ost)
50 g Pinjekerner

Fremgangsmåde
1. Kom de levende hummerene i spilkogende vand tilsat salt. Koges under låg i ca. 5 minutter. Tag dem op og lad dem køle af. Tag kødet ud af skallerne og skær det i skiver.
2. Rist pinjekernerne på en tør, varm pande. Riv osten. Vask og pluk salaten.
3. Skær squashen i tynde skiver og vend dem i valnøddeolie, salt og peber.
4. Bland en marinade af olie (3 dele) og balsamico (1 del) og smag til med salt og peber. Vend salaten i marinaden og tilsæt reven ost og ristede pinjekerner.