Picnicboller

Skrevet d. 17 April 2002
Ingredienser
25 g Gær
25 g Smør
0 tsk Salt
1 stk Æg
50 g Rugmel
300 g Hvedemel
1 stk Peberfrugt (rød)
100 g Skinkekød (kogt)
1 stk Æg (hårdkogt)
50 g Mozzarella (revet)
2 spsk Cremefraiche. 18%
1 dl Skummetmælk

Fremgangsmåde
1. Smelt smørret til dejen, bland det i en skål med mælken og tilsæt gær, salt og æg.
2. Tilsæt først rugmel og derefter hvedemel lidt efter lidt - indtil dejen er nem at arbejde med. Ælt den igennem og lad den hæve 30-40 minutter.
3. Hak peberfrugt, skinke og æg til fyldet og kom det i en anden skål. Tilsæt ost og creme fraiche og smag til med sennep, salt og peber. Tilsæt grønt drys efter smag.
4. Rul dejen ud, del den i 12 stykker og tril boller, som du trykker flade med hånden.
5. Fordel fyldet på bollerne og luk dejen op omkring, så de er godt lukkede. Sæt dem på bagepapir på bagepladen med sammenføjningerne nedad.
6. Sæt bollerne i kold ovn og stil den på 200 grader. De er færdige efter ca. 25-30 minutter, afhængigt af hvor hurtigt din ovn varmer op.