Auberginedip
Skrevet d. 7 Juni 2002
Ingredienser
1 stk Tomat (stor)
2 stk Aubergine
2 stk Peberfrugt (grønne)
2 stk Løg
1 spsk Olivenolie
1 knsp Cayennepeber
2 dl Persille (bredbladet og fintsnittet)
2 fed Hvidløg (fintsnittet)
1 spsk Vineddike
1 tsk Sukker
Fremgangsmåde
1. Grill grøntsagerne på alle sider til de er pænt mørke - på en udendørs grill eller i ovnen. Tomaten skal have kortest tid.
2. Pil skindet af alle grøntsagerne og hak alle grøntsagerne fint.
3. Bland grøntsagerne med olie, cayenne og halvdelen af persillen. Smag til med hvidløg, vineddike, sukker, salt og peber.
4. Servér pureen lun eller kold med yoghurt, brød og et par drys fintsnittet persille.