Rejer i kokos-karrysauce

Skrevet d. 7 Juni 2002
Ingredienser
400 g Rejer (evt. frosne)
3 dl Kokosmælk
2 tsk Karrypasta (rød eller grøn)
2 stk Gulerod (i tynde skiver)
1 stk Squash (i tynde skiver)
1 stk Peberfrugt (rød, i strimler)
2 spsk Fishsauce
400 g Spinat (blade)
3 spsk Korianderblade (hakkede)

Fremgangsmåde
1. Tø evt. rejerne op, pil dem og behold evt. skallen på halestykket. Læg dem på køkkenrulle og dup dem tørre.
2. Åbn dåsen med kokosmælk uden at ryste den. Kom 6 spsk af det øverste tykke lag i en stor sauterpande sammen med karrypastaen. Bring det i kog og lad det koge lidt ind under omrøring i ca. 2 minutter.
3. Tilsæt rejerne og vend dem i blandingen i 1 min. Tag rejerne op igen og tilsæt gulerødder, squash og peberfrugt. Efter 2 minutter tilsættes kokosmælk og fishsauce.
4. Til slut tilsætte rejer og spinatblade og det hele vendes sammen, indtil spinaten er faldet sammen.
5. Krydr med salt og peber og servér med frisk hakket koriander.