Fasanbryst og lår på rødbedecarpaccio og salat
Skrevet d. 15 April 2004
Ingredienser
2 stk Fasanbryst
2 stk Fasanlår
4 stk Rødbede
2 spsk Honning
2 spsk Balsamicoeddike
1 håndfuld Frisée Salat
0,5 stk Porre (i tynde strimler)
0 cl Olie
Fremgangsmåde
1. Steg fasanbrysterne og lårerne et par minutter på en varm pande i olie, og krydr med salt og peber. Lårerne steges færdig i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 175 grader.
2. Vask og rengør rødbederne og læg dem hele på en bageplade. Pensl med honning og balsamico. Bag dem i ovnen ved 160 grader i ca. 20 minutter. Skræl rødbederne, skær dem i tynde skiver og læg dem på tallerknen.
3. Skær fasanbrysterne i tynde skiver og læg i en cirkel i midten af tallerkenen.
4. Vask salaten og riv den i mindre stykker. Vend olien i og krydr med lidt salt og peber, og læg salaten på tallerknen. Pynt med låret og lidt porrer i tynde strimler.