Kylling i løgsauce.

Skrevet d. 10 Maj 2005
Ingredienser
1 dl Bouillon
50 g Flødeost
1 dl Piskefløde

Fremgangsmåde
1. Fjern indmadsposen fra kyllingen. drys kyllingen indeni med salt og peber. Hak indmad, løg og persille groft sammen. bland det let og fyld det i kyllingen. Luk sammen med kødnåle.
2. Brun kyllingen i en gryde i smør. Læd den på siden og hæld bouillon ved. lad kyllingen simre under låg i ca. 35 min. Vend og steg videre ca. 35 min., til den er gennemstegt- men pil og snit løgene, svits dem i smør på en pande, og kom løgene i gryden til kyllingen det sidste kvarter.
3. Tag kyllingen op og hold den varm. Rør flødeosten lind med piskefløde og jævn stegeskyen hermed. smag saucen til. servér kyllingen med sauce, kogte kartofler og evt. agurkesalat.