Kylling med tunfisk

Skrevet d. 16 Januar 2006
Ingredienser
100 g Mayonnaise
1 dl Cremefraiche. 38%
1 dl Hvidvin (tør )
1 dåser Tun (i olie (200 g.))
3,5 spsk Kapers

Fremgangsmåde
1. Tag skindet af de kogte eller stegte kyllinger. pil kødet af og fjern ben og brusk. læg kødet tæt sammen i et serveringsfad eller som portionsanretninger.
2. Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen. Hæld olien fra tunfisken, som deles med to gafler. Bland tunfisken i mayonnaisen sammen med hvidvin og kapers, og smag til med lidt hvid peber og evt. salt. Fordel tunsaucen over kyllingekødet.
3. Retten kan laves dagen i forvejen og stilles i køleskabet indtil serveringen.
4. Tunsaucen må gerne trække ind i kyllingekødet.
5. Pynt med karse eller brøndkarse, lidt hakket æg samt små tomatbåde. Servér lun, sprød flute til