Dolce - Tiramisú (kvik mig op)
Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
4 past. æggeblommer
100 g sukker
1 stang vanille
1 dl. piskefløde
500 g mascarpone
2 cl Marsala
1 kande stærk kaffe - 6 kopper - evt. espressokaffe købt hos Casa Toscana !!!!!!
20 Lady Fingers
cacaopulver.
Fremgangsmåde
1. Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud i en skål.
Tilsæt æggeblommer og sukker og pisk æggesnapsen i minimum 15 minutter til en luftig og hvid masse.
2. Mascarpone, fløde og Marsala piskes sammen - til det ikke klumper - og vendes forsigtigt i æggemassen.
3. Fordel halvdelen af cremen i et stort fad.
Dyp hurtigt Lady Fingers i den stærk (kolde) kaffe og læg dem tæt ved siden af hinanden ovenpå cremen.
Hæld resten af cremen over og stil kagen på køl i minimum 2 timer.
Inden servering drysse med cacao - sigtet henover med en sigte.