Kinesisk kyllingesuppe
Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
25 g. tørrede kinesiske svampe
1 stort løg
2 spsk solsikkeolie
2 spsk. friskreven ingefær
200 g. frosne optøede majskerner
1 tsk. majsstivelse
salt & peber
1 bundt purløg
1½ liter Hønsekødsuppe
200 g. Kyllingebryst
Fremgangsmåde
Udblød de kinesiske svampe et par timeri koldt vand,skær dem i fine strimler. Hak løget og svits det i en gryde i solsikkeolien. Tilsæt ingefær, svampe og hønsekødsuppen og lad det koge i ½ time ved svag varme.
Giv majskernerne et opkog og purer dem i en blænder. Rør derefter pureen med majsstivelsen. Pisk denne blanding i suppen og kog det igennem.
Tilsæt fintstrimlet kyllingebryst,og smag det til med salt og peber, pynt med hallet purløg.
Severes med varme flutes.