Stegt kyllingebryst med feta og champignonsalat
Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
1 pk kyllinge bryst
smør til stegning
timian
Salaten:
Marinade
25 g soltørrede tomater i tynde strimler
1 dl kogende vand
2 spsk. friskpresset citron saft
½ tsk. fint salt
½ dl vindrue kerne olie
peber.
Fyld
450 g champignon i skiver
200g hovedsalat skåret i grove stykker
1 salat løg i kvarter skåret i tynde ringe
6-8 blade rukkolasalat
200 g fetaost i tern
Fremgangsmåde
Steges på panden i ca. 15 min. Drys timian på efter bruningen.
Salaten
Hæld det kogende vand på tomaterne, lad det trække 5 min. tilsæt citronsaft, salt og peber tilsæt olien lidt af gangen. Vend champignonerne i marinaden og det trækker 15 min. Læg en bund af salaten i et fad, anret champignon, salatløg og fetaost herpå. Server flutes til.