gode kanel snegle ca 10-12 stykker.

Skrevet d. 11 Marts 2008
Ingredienser
40 gram gær.
1 1/4 dl kold mælk.
1 spsk sukker 1 æg til pensling og hvid glasur

1 tsk salt
125 gram smør/margarine
250 gram mel.
REMONCE.
100 gram smør/margarine
100 gram brun farin
1 stor spsk kanel

Fremgangsmåde
Rør gæren ud i den kolde mælk. Tilsæt sukker og salt. Kom mel og fedtstof i
(fedtstoffet skal ikke smeltes)Æltes til dejen er ensartet. Den er klistret og det skal den være.Hæves en time. Rør remoncen sammen
Rul dejen ud til en firkant. Brug noget ekstra mel til det .Smør remonce ud på hele fladen og rul den sammen som en roulade. Skæres i ca 10- 12 stykker
Tryk dem lidt flade. Smørres godt med sammen pisket æg
Bages på en bageplade ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 20 minutter
Når de er afkølet smørres hvid glasur på